Saturday, June 2, 2007

Palma de pe fata lui McClaren by Cornel


Noul “Wembley” a fost gazda unui amical de lux vineri seara intre Anglia si Brazilia, main-event-ul serii fiind revenirea lui David Beckham in tricoul nationalei Albionului.

Meciul nu a fost deosebit de spectaculos, insa bucuria fanilor a fost compensata de regasirea unui idol ce, nu demult, fabrica vise numai pentru ei. Catalogat ca cel mai bun jucator de pe teren, Beckham a centrat perfect in cateva situatii fiind chiar aproape de a marca. Mai mult decat atat Becks a dat pasa din care Terry a deschis scorul. De partea cealalta, Ronaldinho a arata cateva fragmente din stralucirea de altadata, nereusind insa nimic notabil. Golul egalizator a fost inscris de Diego in ultimul minut al prelungirilor.
Exilatul Beckham a dat vineri seara o lectie de maiestrie si devotament fata de fotbal, dovedind ca e mai in forma ca oricand. Singura persoana de pe intreg stadionul care a parasit arena cu capul plecat a fost Steve MCClaren. Selectionerul Angliei si-a permis sa marginalizeze liderul echipei si idolul tribunelor, asta in mod normal ar putea sa-l coste slujba.

No comments: