Tuesday, July 17, 2007

Popa a comis-o din nou by Mitza

La finalul sezonului trecut al Ligii 1, dupa un meci pierdut de Poli Iasi cu scorul de 0-1 in fata lui CFR Cluj, tehnicianul iesenilor Ionut Popa a lovit un microfon de fond al televiziunii National TV, care transmitea partida.


Am scris atunci despre Popa ca ar trebui sa se mai linisteasca putin, un astfel de comportament nefacandu-i cinste. Acum, dupa doua luni de la acel incident, Popa a comis-o din nou. La pauza meciului dintre Poli Iasi si Dunarea Galati (0-1), antrenorul moldovenilor a luat la suturi un trepied al TVR, care statea ca un nesimtit in calea lui si nu s-a sinchisit sa se dea la o parte din fata nervosului. Popa nu s-a multumit totusi cu atat si a imbrancit si cativa jurnalisti, dupa care le-a urat evident de bine mamelor lor. Din politete, acestea din urma au refuzat cantitatea de carne trimisa gratuit la domiciliu, coletul urmand sa se intoarca in regim de urgenta la expeditor.


Presedintele Iasului, Sorin Boca a declarat senin dupa meci ca Popa nu trebuie deranjat absolut deloc in timpul unei partide. Desi nu pare, ii recomandam domnului Popa o oaza de liniste la sanatoriul de "Neuropsihici" de la Urlati, unde ii promitem ca nu va avea de a face cu nici un jurnalist dement care sa ii tulbure linistea si sanatatea mentala, atat cat a mai ramas din ea.

2 comments:

Anonymous said...

cititi blog-ul intreg, destul de bine

Roulette Odds said...

Listen, let's not spend more time for it.