Saturday, May 19, 2007

MM la Unirea? by Marin


MM la Unirea...Asta e stirea zilei. Un joc de cuvinte nefericit pentru un om care ar trebui sa managerieze FC Dezbinarea, nu FC Unirea. Fostul "pliant" din Ghencea, cum l-a numit pe cat inspirat pe atat de inocent Radoi, e pe cale sa-si faca loc langa un om cu foarte multi bani.

Bucsaru, patronul care nu vrea publicitate nici cat o plimbare prin curte a lui Gigi Becali, este hotarat sa faca un buget pentru sezonul viitor astronomic pentru Liga prafuita din Romania: 12 milioane de euro. Urziceniul, un oras care a descoperit fotbalul acum 2 ani jumate, s-a trezit cu aceasta pleasca de bani in brate si nu face fata. Intrebarea vine firesc...De ce nu investeste domnul Bucsaru intr-o echipa de traditie? Spre exemplu, Universitatea Cluj sau Petrolul Ploiesti sau...nu stiu, dar parca si FC Scuipa-n Dunare era mai tare decat Unirea Urziceni acum doi ani jumate. Numit de presa mafiot, Bucsaru este singurul patron de echipa din prima liga care nu are poza pe "Google" ceea ce ne spune ca se ascunde de cine sau ceva. Cu Dan Petrescu antrenor si MM in birourile bazei pe care Mitica o lauda mai des decat Milanello, Unirea Valahorum Urziceni se anunta un club tare. Poate Dinamo, Steaua si Rapid nu s-au speriat peste masura, dar urmaritoarele din provincie tremura la auzul sumelor vehiculate de Chelsea din Urziceni. Pai, sa facem un calcul simplu: Timisoara, Craiova, Aradul, CFR-ul si alte multe echipe din provincie nu au cheltuit impreuna 12 milioane in istoria lor. MM va avea pe mana bani multi si comisioanele vor fi pe masura, asa ca trebuie sa stam linistiti! Unirea va fi in continuare populata de Sabani, Carlosi, Eltoni si cativa Andrei, singura diferenta este ca la Urziceni nu va avea presiunea a milioane de suporteri care sa-i ceara rezultate.

3 comments:

adrianpopa said...

Buna remarca cu "fara poza pe net", mi-a trebuit si mie o data si...ia-o de unde nu-i.
Macar daca ar veni un Elton la Unirea, ar face Bursucul super echipa in jurul lui. Sau, mai degraba la Steaua... In ceea ce-l priveste pe MM, este Mai Mare decat Oli...Macar primul a avut common-sens-ul de a nu mai lua pozitia multului la toate ineptiile Ciobanului. Cel de-al doilea pare a fi imaginea arhetipala a salahorimsului.

Bucharest Sports Bar said...

Elton ar fi vedeta Bursucului la Urziceni si cred ca ar face treaba, dar MM nu va putea sa-l ia. Si apropo de Oli...Ce dracului mai face la Steaua? Gigi ii face transferurile, Radoi echipa...

Anonymous said...

Cred ca esti prea dur cu MM.El a vrut sa faca bine la Steaua dar a gresit cu brazilienii. Francezul e foarte bun cred ca trebuia continuat cu jucatori africani din campionatul Frantei.