Thursday, April 19, 2007

Olaroiu ramane pana cand vrea Gigi by Marin


"Vreau sa plec" striga Olaroiu in vestiar. "Bai tu ramai pana cand vreau eu" este replica patronului. Gigi actioneaza in cazul lui Olaroiu ca la stana si performanta conteaza mai putin. Steaua este intr-un picior, banadajat si ala, dar Gigi nu are solutii pana la vara si semnarea "in alb" a noului contract e doar praf in ochi.

Trei infrangeri consecutive nu au mai lovit Steaua de 5 ani. In 2002, primul an al lui Gigi in Ghencea, Steaua a ratat prezenta in Europa si asa se va intampla si acum. Oli a reusit performanta sa se plictiseasca la un meci vital pentru soarta sa in Ghencea. 0-1 cu Poli Timisoara si stelistii vor rata tot, asta in cazul in care stratagema lui Becali nu va tine. "Oli tu ramai aici sa reconstruiesti echipa" e doar un fel de a spune "Pune-i pe picioare, macar sa prindem locul 3, ca oricum la vara vine Hagi". In timp ce presedintele Basescu era suspendat, Gigi a uitat de politica si s-a ocupat de masina sa de voturi, Steaua.

Fara Radoi, Dica sau Paraschiv, Gigi era doar un alt miliardar imbogatit de pasunile transformate in teren intravilan din afara Bucurestiului. Olaroiu ramane doar pana la finalul sezonului indiferent de ce contract pe viata semneaza si Gigi il va prezenta pe Hagi in luna iunie, la Palat cu zeci de ziaristi in jur si cu zambet demn de reclamele la pasta de dinti. Discursul lui Hagi va incepe cu "M-am intors acasa", propozitie care va umple Ghencea chiar daca biletul va fi mai scump ca la Rolling Stones.

4 comments:

mihai pirvuta said...

foarte bun articolul! felicitari pentru punctul tau de vedere! mie personal mi se pare tare articolul.

Bucharest Sports Bar said...

mersi! asta e adevarul si ai vazut si tu in "Gsp" a oli a semnat contractul pana in vara...

Corina said...

Articolul e bun dar poza face toti banii...

mihai pirvuta said...

poza e misto da. dar tot mai tare e articolul. loveste acolo unde e cazul!