Wednesday, April 25, 2007

Copos, circarul din Giulesti by Marin


"George Copos asta esti, Berlusconi din Giulesti" rasuna stadionul Rapidului acum 8 ani cand Mircea Lucescu aducea titlul dupa o asteptare de peste 30 de ani. Copos este insa un circar si un farseur. Nu stie pe cine sa mai insele si cum sa puna in pusculita bani care nu i se cuvin. Ultimele victime: Daniel Niculae si Daniel Pancu, aflati in topul celor mai iubiti rapidisti din toate timpurile.

"Cand iei trei milioane si jumatate pe un jucator, nu poti sa-ti achiti datoriile?!" se intreaba Niculae in Prosport, care mai are de primit cat o Honda Civic, full option de la Copos. Dar "Full Options" a fost teapa pe care i-a tras-o Copos si pentru care atacantul lui Auxerre l-a reclamat la UEFA.

Dupa ce calculat toata viata la centima minutele jucate de rapidisti pentru a le da prime cu virgula, Copos s-a gandit ca Pancu nu merita peste 100 de mii de euro si a "uitat" sa-i vireze suma.

Reactia a fost de toata jena: "Din ce tin minte, parca la Nico mai e un rest de plata, însa nu mai stiu exact" a declarat Copos in Prosport. Domnu' Copos, baietii astia si-au dat viata pentru Rapid! Sunt sigur ca nu merita un astfel de comportament si sugestia lui Nico nu e rea. Poate va retrageti vreo doi-trei anisori pe la Eforie cu domnisoara secretara care va da tarcoale...

TNX "Prosport" pt foto

1 comment:

adrianpopa said...

daca n-ar fi Copos, Rapidul ar ramane in fundul gol. La propriu. Jucatorii, antrenorii, toti. Nu e cel mai bun patron, dar rapidistii (in caz ca esti si tu), va meritai soarta. Ii aplaudati la victorie si ii huiduitzi la infrangere. Provincialisme. Cetatzenisme. Ultimul exemplu de "outcast", Coman. In loc de "gaga-mi-as pula in ma-ta, Comane" dupa meciul cu Steaua, mergea un "Multumesc pt ca existi, Comane", pt toate datile cand i-a scos din rahat. Paharul e pe jumatate gol mereu la Rapid.

PS: Nu este un atac la persoana, ci la ceea ce ai scris.