Friday, February 16, 2007

Uff, ce greu e in UEFA! by Giova

Am crezut, am sperat si chiar am pus o parte din banii de vacanta pe succesul echipelor noastre in Europa. M-am gandit ca orice roman credul: "Am intrat in Europa mai devreme cu fotbalul, ca doar in 2006 am cam rupt gura imperialistilor". Nimic mai fals!

Dinamo a stat mai mult in Portugalia decat in Romania de la integrarea formala in UE, dar asta nu a ajutat-o sa gaseasca drumul spre poarta Benficai. Cea mai iubita echipa din Portugalia a avut de toate: ocazii, viteza, curaj, stadion, buget, vultur si pana la urma si gol. Lobont a facut minuni, ca altfel erau 2000 de spectatori pe "Dinamo" la retur, chiar daca erau 21 de grade afara si Turcu arunca bonuri de masa din elicopterul lui Gigi Becali.

Claudiu Niculescu are nevoie de un scaunel de pe care sa fie chemat la loviturile libere (ms Ali!), Danciulescu a inotat printre fundasii Benficai, Catalin Munteanu proba in continuare tricoul Rapidului Giulesti, Cristea stie cu mingea cat tot lotul lui Dinamo sau jumatate cat lasa se vada Simao intr-o zi cu ploaie torentiala, cat despre Ze Kalanga am auzit ca s-a suparat si chiar nu ma intereseaza. Diferenta dintre Dinamo si Steaua este de 13 puncte in campionat si va fi mai mare. De ce? Simplu. Dinamo l-a adus pe Lobont, care e in forma, iar Steaua l-a adus pe Croitoru, care e in forma de cozonac. E greu cu astia din Europa!

Sevilla a venit la Bucuresti pentru a vizita Casa Poporului si stadionul Ghencea, dar a plecat mai obosita dupa cele 453.549 de camere vazute in cea mai mare cladire din Europa. Sevilla are si ea un om cu mai multe goluri decat Ronaldinho in Primera Division, acesta e Kanoute. Francezul de aproape 2 metri a vazut 3/4 din meciul de aseara de pe banca si nu a facut fitele lui Beckham, ca doar "Sevilla e mai buna ca Real", cum spunea presedintele Sevillei, Del Nido. Trebuie sa ne trezim, Benfica nu e Hertha, iar Sevilla ii bate cu 6-0 pe Heerenveen la 4 dimineata cu pasta de dinti in mana. Anul trecut am avut noroc chior fratilor. Astia sunt europenii pe care Basescu i-a asteptat cum ii astepta bunicul pe americani acum vreo 50 de ani.

Ramane sa vedem returul, dar Steaua lui Gigi nu va fi la TV pentru ca Sevilla nu se satura cu cele 100 de milioane luate in ultimii ani pe 3 jucatori si e in proces cu o televiziune. Cat despre Dinamo... domnu' Rednic ar putea sa-i puna un motoras lui Claudiu, sa mute singur tribunele aproape de gazon, sa roage arbitrii de linie sa stea cu steagul sus in continuu pe atacurile Benficai si sa il invete pe Balace ca fundas stanga inseamna sa tii oameni nu sa te uiti dupa rude prin tribune.

1 comment:

Anonymous said...

EU SUNT Kety Sandy vreau să dau mulțumiri și i se va da întotdeauna datorită dregbo care a adus înapoi divorțeze de soțul meu, care mi-a lăsat pentru 6 ani în 48 oră, am spus despre acest lucru săptămâna trecută, dar am promis să-i spuneți întotdeauna oamenilor despre acest lucru în fiecare week-end astfel încât cei care nu au citit despre el săptămâna trecută va citi despre el în această săptămână, am fost în căutarea pentru modul de a ramane insarcinata si cum să obțineți divorțeze de soțul meu înapoi la viața mea, pentru că-l iubesc cu toată inima mea, am Nu l-ar putea înlocui cu orice organism, o zi am fost uitam la televizor mea când am văzut o doamnă și mulțămiți, unul dregbo și spune lumii cum a ajutat-am fost atât de șocat nu am putut sa cred pentru că niciodată n-am învățat că există puteri care poate aduce căsătorie înapoi pierdut, atunci care a fost cum am decis să-l contacteze prea pentru că am într-adevăr nevoie de divorțeze de soțul meu înapoi, când l-am contactat i-am spus totul și mi-a spus să nu vă faceți griji că divorțul soțul meu va fi cu siguranta din nou pentru mine, în termen de 48 oră la prima nu am putut să cred că am fost gândit cum ar putea cineva care a trecut de 6 ani se întoarcă în termen de 48 de ore, astfel încât atunci am decis sa ma uit la și a vedea, de necrezut în următorii 48 de ore am primit un telefon de la număr necunoscut asa ca am alege apel următorul lucru i-ar putea auzi a fost vocea mea soți a fost pleda si ma cerșit la telefon că ar trebui să-l ierte că eu ar trebui să uite tot ce s-au întâmplat ca el nu știa ceea ce a venit peste el, el nu a promis să plece pentru orice motiv, că el a fost foarte rău pentru ce a făcut, am fost atât de surprins, deoarece nu am crezut că acest lucru ar putea întâmpla, astfel că a fost modul în care am acceptat scuzele lui și în dimineața următoare sa întors acasă să mă cunoască și încă pledând pentru mine să-l ierte i-am spus că totul este în regulă, care l-am iertat, că a fost cum am început din nou și are Chang, am promis să spun această mărturie în post de radio, comentând această mărturie că acum sunt insarcinata, dar încă bine înainte de această lună expirarea promit să spun asta în post de radio și i se va domnule, vă mulțumesc foarte much.World vă rugăm să te implor oameni pentru a încerca și de a ajuta-mi mulțumești pe acest om pentru mine, sau dacă aveți nevoie de ajutor lui aici este sa adresă e-mail dregbosolutioncenter@gmail.com