Friday, February 23, 2007

Pentru unii placere, pentru altii durere by Robert si Dea



Oare va ganditi la o scena in care un baiat dezvirgineaza o fata?
Nu cred ca ati nimerit scena potrivita, aici este vorba despre skateboard, o dezvirginare mai dureroasa pe care nu o practica multa lume, dar mai ales pe care nu o stapaneste multa lume.
Ii vedeti deseori prin parcul Eroilor si prin parcul Herastrau, pentru ei este o placere, pentru altii este o nebunie, ei simt adrenalina restul spun ca sunt nebuni.


Poate va intrebati cum de au atata curaj? Sau poate daca au putina minte, multi se intreaba ce in capul lor? Pentru ei este doar un stil de viata, sau un mod de a trai, multi se apuca de skate doar ca au vazut si ei prin parcul Eroilor o chestie care are viteza si atrage lumea. Este cool, vor si ei, dar placerea pentru majoritatea nu prea tine mult. Unii se lasa, altii continua sa promoveze. Printre ei sunt si vreo 15 - 20 de skateri care sa spunem ca se dau bine, adica stiu trickuri de baza si au ceva curaj. Multi dintre ei o demonstreaza cand ies impreuna la skate sau mai ales in concursuri. Acolo iti poti face si un sponsor, acolo te vede multa lume, ai ocazia sa apari si la TV!

Skaterii din Romania nu pot face bani din asta (inca), dar majoritatea asta urmaresc din cate se stie. Multi zic ca se dau de "fun/distractie", dar urmaresc sa fie vazuti, sa fie sponsorizati, ca apoi sa primeasca si ei haine, placi, accesorii de skate gratis. Dar, in ciuda faptului ca nu au reusit sa fie sponsorizati, ei continua sa promoveze si sa invete trickuri noi si complicate. Totusi skate-ul este mai mult pentru distractie si nu pentru bani, pentru ei adrenalina este ca apa si vor continua sa se dea, chiar daca nu au parcuri Indoor pentru iarna, chiar daca lumea ii goneste de peste tot si sunt amendati de politie si chiar daca lumea se uita urat la ei, si chiar, si chiar, si chiar...

Va intrebati ce este acela un indoor probabil, sa va dezvaluim taina ascunsa. Indoorul este parcul acoperit in care nu ploua, nu bate vantul, nu este frig, nu sunt oameni care nu am treaba cu acest sport si nu exista lume care sa te goneasca. Acesta poate schimba total viata skaterilor, care stau iarna in casa si cand a iesit un pic soarele cauta si ei un loc acoperit partial, cum ar fi Opera Romana sau Casa Presei. Pentru ca nu se dau mai toata iarna skaterii pierd din experienta lor si trickurile nu le mai ies asa fluent si cu stil, iar vara sau primavara trebuie sa recupereze. E foarte urat si greu pentru ei sa reinvete trickuri sau mai bine zis sa le restapaneasca la fel ca inainte, asa ca un indoor ar fi foarte util pt ei.

Indoor nu exista, sponsori mult prea putini, concursuri putine, poate 2, maxim 3 pe an, babele continua sa blesteme, “Nino-Nino” sunt cu ochii pe noi gata sa ne amendeze. Politistii comunitari din Eroilor sunt gata sa sune la 112 sa vina Sabagh sa ne dea pe Prima TV, sa vada si mamele ce fac copii lor, iar tiganii de-abia asteapta sa scoatem si noi vreun telefon mai "jmecher" sa vina sa ni-l ia, dar skaterii continua sa se dea chiar daca viata lor e destul de grea.

2 comments:

Anonymous said...

asa coaie..i-ate d ei..fi du..tre sa n castigam painea intr-un fel sau altu:))))))=)))..Creep(Gabi)

Anonymous said...

EU SUNT Kety Sandy vreau să dau mulțumiri și i se va da întotdeauna datorită dregbo care a adus înapoi divorțeze de soțul meu, care mi-a lăsat pentru 6 ani în 48 oră, am spus despre acest lucru săptămâna trecută, dar am promis să-i spuneți întotdeauna oamenilor despre acest lucru în fiecare week-end astfel încât cei care nu au citit despre el săptămâna trecută va citi despre el în această săptămână, am fost în căutarea pentru modul de a ramane insarcinata si cum să obțineți divorțeze de soțul meu înapoi la viața mea, pentru că-l iubesc cu toată inima mea, am Nu l-ar putea înlocui cu orice organism, o zi am fost uitam la televizor mea când am văzut o doamnă și mulțămiți, unul dregbo și spune lumii cum a ajutat-am fost atât de șocat nu am putut sa cred pentru că niciodată n-am învățat că există puteri care poate aduce căsătorie înapoi pierdut, atunci care a fost cum am decis să-l contacteze prea pentru că am într-adevăr nevoie de divorțeze de soțul meu înapoi, când l-am contactat i-am spus totul și mi-a spus să nu vă faceți griji că divorțul soțul meu va fi cu siguranta din nou pentru mine, în termen de 48 oră la prima nu am putut să cred că am fost gândit cum ar putea cineva care a trecut de 6 ani se întoarcă în termen de 48 de ore, astfel încât atunci am decis sa ma uit la și a vedea, de necrezut în următorii 48 de ore am primit un telefon de la număr necunoscut asa ca am alege apel următorul lucru i-ar putea auzi a fost vocea mea soți a fost pleda si ma cerșit la telefon că ar trebui să-l ierte că eu ar trebui să uite tot ce s-au întâmplat ca el nu știa ceea ce a venit peste el, el nu a promis să plece pentru orice motiv, că el a fost foarte rău pentru ce a făcut, am fost atât de surprins, deoarece nu am crezut că acest lucru ar putea întâmpla, astfel că a fost modul în care am acceptat scuzele lui și în dimineața următoare sa întors acasă să mă cunoască și încă pledând pentru mine să-l ierte i-am spus că totul este în regulă, care l-am iertat, că a fost cum am început din nou și are Chang, am promis să spun această mărturie în post de radio, comentând această mărturie că acum sunt insarcinata, dar încă bine înainte de această lună expirarea promit să spun asta în post de radio și i se va domnule, vă mulțumesc foarte much.World vă rugăm să te implor oameni pentru a încerca și de a ajuta-mi mulțumești pe acest om pentru mine, sau dacă aveți nevoie de ajutor lui aici este sa adresă e-mail dregbosolutioncenter@gmail.com